Wednesday, February 8, 2012

FASHION ICON: MIROSLAVA DUMA… ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ!



     Το χαριτωμένο αυτό μουτράκι με τα καστανά μαλλιά και τα αθώα εκφραστικά μάτια είναι η Miroslava Duma, ένα από τα διεθνώς πλέον αναγνωρισμένα fashion icons. Πολυταξιδεμένη λόγω των fashion weeks που πραγματοποιούνται στις μεγάλες πόλεις και στα οποία παρευρίσκεται ανελλιπώς, αλλά και πολυφωτογραφημένη, μιας και είναι η αγαπημένη των Scott Schuman (The Sartorialist) και του Tommy Ton (Jak&Jil).

     Ξεκίνησε να εργάζεται ως συντάκτρια μόδας στο ρώσικο Harpers Bazaar, ενώ τα τελευταία χρόνια γράφει άρθρα για μεγάλα ρώσικα περιοδικά, όπως το OK Magazine, το Glamour και το Tatler.

     Το έμφυτο στυλ της είναι εμφανές σε κάθε της εμφάνιση και έχει τον τρόπο να μεταμορφώνει το παραμικρό αξεσουάρ, αλλά και να συνδυάζει μεταξύ τους ετερόκλιτα κομμάτια. Με την ίδια άνεση που φορά ένα κατακόκκινο σύνολο Bottega Veneta αποτελούμενο από σακάκι, τοπ και παντελόνι, μπορεί να φορέσει μια πλισέ δερμάτινη Phillip Lim φούστα, συνδυασμένη με ένα γαλάζιο Prada πουκάμισο και ένα Marni κολιέ με μεγάλες πολύχρωμες πέτρες.

     Η Miroslava δεν έχασε καθόλου την κομψότητα και την ευρηματικότητα της ούτε όταν το 2010 έμεινε έγκυος, φέρνοντας στον κόσμο τον Σεπτέμβρη της ίδιας χρονιάς ένα αγοράκι. Τα σύνολα που διάλεγε εκείνη την περίοδο, όχι μόνο δεν έκρυβαν την φουσκωμένη της κοιλίτσα, αλλά την τόνιζαν ακόμη περισσότερη, καθώς φρόντιζε τις περισσότερες φορές ψηλά στην μέση της να δένει σφιχτά μια λεπτή ζώνη, η οποία έκανε την σιλουέτα της να δείχνει ακόμα πιο θηλυκή.

     Στις δραστηριότητές της συγκαταλέγεται και η ίδρυση του Miras Planet, μιας φιλανθρωπικής οργάνωσης, αλλά και η πρόσφατη δημιουργία του blog της Buro 24/7, το οποίο εκτός από την μόδα ασχολείται και με την ομορφιά, την τέχνη, αλλά και διάφορα θέματα της επικαιρότητας.

     Το ρητό «δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι» βρίσκει έδαφος στην προκειμένη περίπτωση, μιας και στις αγαπημένες φίλες της είναι μεταξύ άλλων και η ρωσίδα σχεδιάστρια Vika Gazinskaya, καθώς και η Natasha Goldenberg, η οποία το 2010 λάνσαρε την δική της σειρά ρούχων Tzipporah, η οποία ήδη κάνει θραύση.

     Η Mira (έτσι είναι το χαϊδευτικό της) στα 27 της κατάφερε να αποτελεί πηγή έμπνευσης για πολλές γυναίκες παγκοσμίως, μιας και η πραγματική της αγάπη για τη μόδα ήταν πάντοτε αυτό που κατεύθυνε τα βήματά της και θα τα κατευθύνει για πολλά χρόνια ακόμα ελπίζουμε…!
















(φωτ. από Purse Forum)
Roula

1 comment:

  1. Είναι εκπληκτική η Miroslava!! Πηγή έμπνευσης όπως είπες...

    ReplyDelete